Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 15 september 2020 om 09:01

Onderstaande analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 551 en dat is een puntje lager als de slotstand van gisteren. De AEX heeft gisteren een poging gedaan om door de 555 te breken, maar dat is mislukt. Krijgen we vandaag nog een poging, of gaan we zakken?

De dag candle van gisteren is een 'inverted hammer' en dat is een potentieel toppatroon, echter zien we de laatste tijd dat zowel top als bodem candle's weinig invloed hebben binnen de range en zullen we moeten afwachten of dat nu wel het geval gaat zijn.

Er is technisch gezien eigenlijk niets veranderd ten opzichte van gisteren. De AEX beweegt nog steeds in de range 548/555 en ook de ema's liggen allemaal bij elkaar horizontaal net boven het 61,8% fibo rond 551/552. De index zal eerst uit moeten breken voordat er meer duidelijkheid komt, breken we er aan de bovenkant uit, gaan we naar de dalende toppenlijn uit de weekgrafiek zo rond 560/563, zakken we onder 548, dan verwacht ik een daling naar de de onderkant van de range. 


«   »