AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 20 november 2020 om 09:31

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 596 en dat is gelijk aan de slotstand van gisteren. De AEX maakt nog steeds lagere toppen lagere bodems, maar zakt nog niet echt weg...

De dag candle van gisteren is een hele lange hammer, gisterenavond om 22:00 uur werd er een gigantische candle geplaatst waarvan ik niet zeker weet of dit nu een storing was, of dat er heel snel een pakket verkocht en gekocht werd. Vooralsnog ga ik uit van een storing omdat er verder geen verandering was in het volume met de candle's ervoor. 

Gisteren zagen we dat de AEX niet meer boven de 598 kwam en daarmee is er een nieuwe lagere top geplaatst onder die van 602 dit gaf de entry voor het shortsignaal welke geldig blijft zolang de AEX onder 602/603 beweegt. Tot nu toe is de laagste stand van de future 593 geweest, dit is voor vandaag dan ook het steunniveau om in de gaan te houden, zakt de index erdoorheen dan gaan we naar ons volgende target het 23,6% fibo van de beweging 605/525 rond 587/586, daar verwacht ik een 'bounce' en/of (tijdelijke) bodem.

Echter is het vandaag ook expiratie vrijdag en dan gelden er andere belangen als normaal. Doordat we nu zo dicht bij de 600 bewegen zou het dus best kunnen dat we in de loop van de dag nog een keer de 600 gaan opzoeken, tevens ligt daar de bovenkant van het openingsgap van gisteren, dat zou dan ook meteen kunnen worden gesloten.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl