AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 19 november 2020 om 09:40

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 597 en dat is zo'n 3 punten lager als de slotstand van gisteren. De future is gisterenavond uit de range gezakt na een zwakke sessie op Wallstreet...

De dag candle van gisteren een 'bearisch engulfing' geworden en daarmee is de 'hammer' van afgelopen dinsdag niet bevestigd als bodempatroon. Daarnaast is de candle onder het steunpunt 597,50 gesloten en dat betekent dat er een shortsignaal van kracht is op de index. 

Ik heb om die reden een fibo geplaatst tussen de bodem op 525 en de top op 605 om te kijken waar de AEX naartoe kan als de daling doorzet. Het eerste steunniveau dat we gaan tegenkomen op dagbasis is de ema10 rond 593, daaronder kunnen we door naar het 23,6% fibo op 587/586 wat precies samenvalt met de oude top en dat lijkt me dan ook een perfect target, mits de AEX vandaag onder de 602 blijft.

De huidige dag candle begint vandaag groen en daarmee zou er ook een hogere bodem geplaatst kunnen gaan worden rond het huidige niveau, daarvoor zal de index dan wel boven 602 moeten sluiten vandaag. Blijven we eronder, dan kunnen we de komende dagen naar 593 en daaronder naar het 23,6% fibo op 587/586.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl