AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 4 december 2020 om 09:54

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 610 en dat is gelijk aan de slotstand van gisteren. De AEX beweegt nog steeds zijwaarts in de range 608/612, misschien dat we vandaag net als vorige week vrijdag weer een uitbraak krijgen aan het einde van de handelsdag...

Ik heb de driehoek van de 4H-grafiek verplaatst naar de daggrafiek aangezien deze nu ook op dit timeframe goed zichtbaar werd en in dat geval geldt het hoogste timeframe, het koersdoel bij een opwaartse doorbraak blijft gelijk aan die ik gisteren heb beschreven.

De dag candle van gisteren is een 'doji' waarvan de bovenste steel de bovenkant van de driehoek test en de onderste steel de onderkant. Verder is er op basis van de daggrafiek weinig tot niets veranderd, de koers beweegt zijwaarts tussen de steun op 608 en de weerstand op 612.

Wel beweegt de koers nu een fractie onder de onderste lijn van de stijgende wig en is deze technisch gezien afgerond als omkeerpatroon, maar nu is het nog de vraag, of er een daling komt zoals gebruikelijk is bij dit patroon, of dat de koers gewoon nog een periode zijwaarts blijft bewegen waarmee de waarde van wig verloren gaat.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl