AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 8 januari 2021 om 10:28

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 643 en dat is zo'n 6 punten hoger als de slotstand van gisteren. De future is afgelopen nacht behoorlijk opgelopen na een sterke sessie op Wallstreet...

Nog iets meer dan 1% en dan zijn we alweer aangekomen bij de ons middellange termijn target van 650/660, het is ongelofelijk hoe hard het de laatste weken gaat. Aankomend weekend ga ik in de weekend update alvast vooruit kijken wat ons mogelijk te wachten staat als we bij de bovenste lijn van het meerjarig trendkanaal aankomen.

Gisteren schreef ik in de voorbeurs update dat we rekening moesten houden met een 'pullback', of eventuele daling om de koers te laten terugkeren binnen de banden en met de minimale stijging van gisteren is dat ook gebeurt. Echter, zoals we aan de huidige dag candle kunnen zien staat de huidige candle er alweer een flik stuk boven, dus word het ook vandaag na de opening oppassen voor een daling.

Verder zie ik geen bijzonderheden, we zijn nog steeds onderweg naar de bovenste lijn van het meerjarig trendkanaal in de zone 650/660, dit target blijft geldig zolang de AEX boven 629 blijft bewegen op dagbasis. Uiteraard is dit geen goed moment om nog voor een langere tijd in een longpositie te stappen, daarvoor staat de koers te ver bij de ema10 vandaan. Het blijft dus oppassen voor een pullback richting 635/633 voor een hogere bodem.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl