AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 14 januari 2021 om 09:17

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 646 en dat is zo'n 2 punten hoger als de slotstand van gisteren. De AEX blijft er erg sterk bijliggen en ik verwacht dan ook dat we komende dagen toch weer verder omhoog zullen gaan....

De dag candle van gisteren is weer een groene en ondanks dat het een klein exemplaar is, is de body groter dan zijn voorganger waarmee het een 'bullisch engulfing' is geworden en dat is een potentieel bodempatroon. Lukt het de AEX om vandaag wederom hoger te sluiten, dan word de bodem bevestigd. Daarmee lijkt er op dat de correctie in punten nog even op zich laat wachten en dat we inderdaad de afgelopen dagen een soort van ''correctie in tijd'' hebben gehad.

Zoals in de grafiek is te zien, heb ik een stijgende bodemlijn ingetekend, deze zeer steile lijn heeft al een aantal keren steun geboden en zolang de AEX daar boven beweegt is er op basis van de daggrafiek een longsignaal en zijn we onderweg naar de bovenste lijn van het meerjarig trendkanaal in de zone 650/660.

Mocht er vandaag toch een daling volgen en de AEX sluit onder de steunzone 642/641, dan ga ik morgen opzoek naar short targets, maar op dit moment zie ik daar geen aanleiding toe.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl