AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 22 januari 2021 om 09:38

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 662 en dat is een puntje lager als de slotstand van de cashhandel gisteren. De AEX houd stand boven de 660 en daarmee zicht op hogere koersen....

Op de daggrafiek is gisteren opnieuw een groene candle geplaatst en heeft de AEX opnieuw een hogere top geplaatst. In tegenstelling tot zijn voorgangers is dit exemplaar niet rond het hoogste punt van de dag gesloten en dat zou kunnen betekenen dat de kopende partijen nu toch wat hoogtevrees beginnen te krijgen. Ook de huidige dag candle begint vandaag rood en dat zou kunnen betekenen dat men wat winst gaat nemen.

Toch is er voorlopig nog niets aan de hand, de koers beweegt boven alle ema's, de middellijn van de banden en boven de stijgende bodemlijn die we vandaag vinden zo rond 657, zolang de AEX  daar op dagbasis boven weet te blijven is de blik volledig omhoog gericht en blijven de long targets actief.

De eerste steunzone vinden we vandaag in de zone 663/662, de zone 660/659 en daaronder de bovenste lijn van het meerjarig trendkanaal vandaag zo rond 652/650. Weerstand ligt er rond de top van gisteren in de zone 665/668.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl