AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 1 februari 2021 om 10:27

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 642 en dat is ruim 5 punten hoger als de slotstand van afgelopen vrijdag. De AEX heeft afgelopen nacht de zone 631/629 getest en is vanaf dat punt weer omhoog gebracht....

De dag candle van afgelopen vrijdag is een opnieuw een flinke rode en is wederom rond het laagste punt gesloten. De kleine rode hammer die net onder de ema50 staat, is de candle afgelopen zondagnacht en test daar de oude februari top terug. Daar zijn de kopende partijen meteen in actie gekomen en is de future teruggebracht tot aa de huidige koers.

De zone 631/629 is een hele belangrijke hier ligt namelijk het middellange termijn kantelpunt, sluit de AEX hieronder, dan gaan we verder corrigeren richting de 605/600 en misschien lager, blijven we erboven, dan verwacht ik slechts een tijdelijke correctie en kunnen we vrij snel naar de zone 690/705 de komende weken/maanden.

Voor vandaag ligt de eerste meteen rond de huidige koers 642/645, breken we daar doorheen kunnen we via 648 naar 650/652. De eerste steun vinden we rond de slotstand van afgelopen vrijdag in de zone 638/635, zakken we daar doorheen dan gaan we de ema50 nogmaals opzoeken vandaag zo rond 633 met een uitschieter naar 631/629.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl