AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 8 februari 2021 om 10:02

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 657 en dat is zo'n 4 punten hoger als de slotstand van afgelopen vrijdag. De future stabiliseert in de zone 652/658 en daarmee lijken we opnieuw in een consolidatiefase beland binnen de stijgende trend...

De dag candle van afgelopen vrijdag is opnieuw een 'doji' en dat laat zien dat er nog steeds wat twijfel bestaat over het verdere koersverloop van de index. Doordat de laatste candle's allemaal vrijwel even groot zijn en naast elkaar staan binnen de range 652/658 ziet het er naar uit dat we opnieuw een ''correctie'' in tijd doormaken. Wel is de dalende toppenlijn waar de koers vorige week onder bewoog uitgenomen en daarmee onbruikbaar geworden, in plaats daarvan is er een horizontale weerstandslijn ontstaan op 658, bij een opwaartse doorbraak van deze lijn komt er een longsignaal naar de zone 660/663 en daarboven 665/668.

Steun vinden we al een aantal dagen op de bovenste lijn van het meerjarig trendkanaal in de zone 652/650, zolang we daarboven blijven bewegen ga ik uit van een consolidatiefase binnen de long trend.

Mocht er toch een daling plaatsvinden en de AEX sluit een dag candle onder de steunzone 652/650, dan komt er zoals gisteren in de weekend update omschreven een shortsignaal naar de zone 645/642 en daaronder naar de bodem van vorige week in de zone 632/629.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl