AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 5 februari 2021 om 09:28

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 657 en dat is zo'n 3 punten hoger als de slotstand van gisteren. De future is gisteren tegen de dalende toppenlijn gesloten en probeert daar op dit moment doorheen te breken....

Het is de kopende partijen gisteren wederom gelukt om de AEX boven de bovenste lijn van het meerjarig trendkanaal te houden en daarmee blijft een verdere stijging het meest voor de hand liggend. Ook de Amerikaanse indices en de Dax blijven nu oplopen dus lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat de index zijn weg omhoog vervolgt.

De dag candle van gisteren is een 'hammer' die tegen de dalende toppenlijn is geplaatst en waarvan de steel steun vind op de bovenste lijn van het meerjarig trendkanaal, de huidige dag candle begint precies op deze lijn en als de koers daar vandaag boven stand houd is de weerstand uitgenomen en kunnen we komende dagen verder naar de weerstand 665/668 en daarboven naar ons nieuwe lange termijn target van 690/705.

De eerste steun ligt vandaag op de dalende toppenlijn zo rond 656/655, daaronder op de bovenste lijn van het meerjarig trendkanaal in de zone 652/650. Pas bij een dagslot onder 650 stopt het huidige longsignaal en is het short naar 648 en de zone 645/642.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl