Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 18 februari 2021 om 10:25

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 682 en dat is gelijk aan de slotstand van gisteren. Het is de AEX gisteren niet meer gelukt om een nieuwe top te plaatsen en de future gisterenavond is al even op 680 geweest...

Als we kijken naar de daggrafiek dan zien we dat de candle van gisteren een rode is en daarmee is de kleine 'doji' van afgelopen maandag bevestigd als top. Echter, is het men wel gelukt om de future nog boven het 123,6% fibo op 683 te laten sluiten en daarom twijfel ik op dit moment nog enigszins over de waarde. Toch zien we dat de daling van gisteren hoe klein ook wel op een hoger volume ging de stijging van de afgelopen dagen dus zullen we vandaag rekening moeten houden met een verdere daling. 

Doordat er technisch gezien nu top staat heb ik een fibo kunnen plaatsen tussen de laatste opgaande beweging 629/689. Het 23,6% fibo ligt op 675 en dat valt ongeveer samen met de onderkant van het openingsgap van afgelopen maandag (676).  Mocht de AEX vandaag toch stand houden boven de 683, dan zal dit waarschijnlijk te maken hebben met de expiratie van morgen, in dat geval blijven we nog even binnen de range.

Tevens heb ik in de grafiek een stijgende wig getekend waar de AEX zich in verplaatst, zolang de koers binnen het patroon beweegt is er nog niets aan de hand en blijft het middellange en lange termijn signaal long, maar het is wel iets om de komende periode in de gaten te houden. 

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »