AEX dag analyse

Gepubliceerd op 19 november 2021 om 09:57

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 828 en dat is zo'n 3 punten hoger als de slotstand van gisteren. De AEX is gisteren teruggezakt tot aan de stijgende bodemlijn 818/817 en veert nu weer op naar de weerstandszone 828/829...

De dag candle van gisteren is een Doji met een lange steel aan de onderkant. Hiermee heeft de AEX zowel de middellijn van de banden als de onderste lijn van de stijgende wig getest als steunniveau. Doordat de candle de vorm van een Hammer, zou dit een voorteken kunnen zijn van een nieuwe opwaartse doorbraak.

De future is vrijwel onveranderd gesloten waarmee er technisch gezien niets is veranderd op basis van de daggrafiek. De opwaartse trend blijft onveranderd sterk en alles wijst er op dat we onderweg zijn naar de bovenste lijn van het stijgend trendkanaal uit de weekgrafiek in de zone 835/840. 

Het kantelpunt ligt bij de onderste lijn van de stijgende wig, sluit er een dag candle onder de zone 818/817, dan staat er een potentiële top op de daggrafiek en komt er een shortsignaal naar de onderste Bollinger Band in de zone 805/799.