Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 6 december 2019 om 11:06

Daxdaggrafiek:

Goedemorgen, de Dax staat op dit moment op 13100 en dat is een kleine 45 punten hoger dan de slotstand van gisteren...

het leek gisteren een mooie stijgingsdag te worden bij de Dax, de index brak door de weerstand van 13140 en schoot vervolgens naar de zone 13180/13200. Daar hebben we de rest van onze long positie gesloten met een mooie winst van 180 punten, perfect getimed op het hoogste punt. Vervolgens is de index na de opening van de V.S. gaan weer gaan dalen. Gevolg, een rode candle tegen het 23,6% fibo op 13140.

Vandaag probeert de index deze schade te repareren door opnieuw een opwaartse beweging op te zetten nadat eerst vanmorgen het gap is gesloten. De te nemen hobbel voor vandaag is de 13140. Daarboven komt er meer opwaartse ruimte. Steun ligt er rond 13080/13050 vandaag.

Dax 1H-grafiek:

Kijken we naar de uurgrafiek dan zien we dat de ema's vrijwel vlak bewegen wat aantoont dat er op dit moment geen duidelijke trend zichtbaar is.Het is daarom afwachten welke kant de Dax uiteindelijk zal opgaan. Als de kopende partijen de overhand willen houden zullen ze toch gas moeten gaan geven en de koers boven het 23,6% fibo zien te krijgen. Als dat lukt zullen er meer handelaren volgen die nu zitten te wachten totdat er nieuwe signalen komen. vanmiddag komen er bvanuit de V.S. banencijfers en de hoeveelheid werkelozen. Waarschijnlijk word er op deze impulsen gewacht alvorens er een besluit over de richting word genomen.

 

Wil jij elke dag long & short signalen ontvangen op de AEX, Dax en Nasdaq? Neem dan voor slechts E30,- per maand een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor meer informatie stuur een mail naar info@beurspraatje.nl