Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 18 december 2019 om 11:26

Dax daggrafiek:

De Dax staat op dit moment op een stand van 13275 en dat is een fractie lager dan de slot stand van gisteren. De Dax is wat terug gezakt en heeft met de daling het 38,2% fibo van de beweging 12885/13560 op 13240 terug getest...

Het is een rustige week, er is meer duidelijkheid over de Brexit, de handelsoorlog is afgekoeld met een tijdelijk akkoord waardoor beleggers nu opzoek zijn naar nieuwe impulsen om de richting te zoeken zo lijkt het. 

Op dit moment loopt de Dax weer wat op en probeert daarbij weer boven de  ema10 te komen, die ligt op 13260, om de opwaartse trend intact te houden moet de index daar vandaag boven sluiten. Als dat gebeurt ga ik ervan uit dat we komende dagen verder omhoog kunnen om wellicht de top rond 13460 uit te nemen. 

Dax 1H-grafiek:

Als we kijken naar de uurgrafiek is te zien dat er op dit moment weinig korte termijn trend is. De ema's liggen vlak in de grafiek en de koers van de Dax zit gevangen tussen het 23,6% fibo en het 38,2% fibo. Bij een opwaartse doorbraak kunnen we verder omhoog naar 13400 en een neerwaartse doorbraak zou betekenen dat de 'dip' nog verder gaat naar mogelijk 13050.

De volumes zijn laag en daarmee is het lastig bepalen waar de Dax naartoe gaat op dit moment. Ik heb een beetje het idee dat veel handelaren hun posities al hebben afgebouwd in aanloop naar de kerstvakantie van komende week.

 

Wil jij elke dag long & short signalen ontvangen op de AEX, Dax en Nasdaq? Neem dan voor slechts E30,- per maand een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor meer informatie stuur een mail naar info@beurspraatje.nl