Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 20 december 2019 om 10:20

Dax daggrafiek:

Goedemorgen de Dax staat op dit moment op een stand van 13255 en dat is zo'n 45 punten hoger dan de slot stand van gisteren. De Dax is bezig om zijn zijwaartse range te breken, als dit lukt kan de index verder omhoog...

Op de daggrafiek zien we dat de Dax probeert te bodemen rond het 38,2% fibo. rond 13200/13250, maar omdat de koers onder de ema10 terecht is gekomen, geeft deze nu weerstand aan de index. Er eenmaal Bove komt er meer opwaartse ruimte vrij. Komt er toch een top tot stand dan zou dat een slecht teken zijn. Er komt dan waarschijnlijk alsnog een diepere correctie.

Dax 1H-grafiek:

Op de uurgrafiek zien we dat de koers opwaarts uit de range ia gebroken, nu is het zaak om er boven te blijven. Een terug keer zou de uitbrak namelijk tot een valse uitbraak maken. Echter zolang de Dax boven de em's en het 38,2% fibo beweegt is de kans op een stijging het grootst. De index zal dan wel een duidelijke bodem moeten plaatsen op de uitgenomen weerstand. 

Ook de Dax expireert vandaag, dus is er ook hier kans op groene bewegingen vanaf een uur of 12 om de index in positie te brengen.

 

Wil jij elke dag long & short signalen ontvangen op de AEX, Dax en Nasdaq? Neem dan voor slechts E30,- per maand een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor meer informatie stuur een mail naar info@beurspraatje.nl


«   »