Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 7 januari 2020 om 10:54

Dax daggrafiek:

Goedemorgen de Dax staat op dit moment op een stand van 13240 en dat is ruim 100 punten hoger dan de slotstand van gisteren. Beleggers zijn positief na een herstel op Wallstreet gisteren...

Gisteren schreef ik in mijn beurspraatje dat de Dax was aangekomen aan de onderkant van de range waar het al meer dan 9 weken in beweegt. Deze onderkant is een behoorlijke support geworden er is namelijk opnieuw een bodem tot stand gekomen. Het gevolg, een flinke hammer als dag candle. 

Vandaag stijgt de Dax opnieuw en mocht deze winst behouden blijven tot vanavond dan is de hammer bevestigd als bodem. Steun ligt er nu op 13170 en daaronder op 13120/13100. Weerstand ligt er rond het huidige niveau, de ema10 en de middenlijn van de. boilinger bands. Deze niveau's zullen moeten worden uitgenomen om een verder vervolg omhoog mogelijk te maken.

Dax 1H-grafiek:

Op de uurgrafiek is te zien dat gisteren tijdens de Amerikaanse sessie de koers opwaarts uit de dalende wig is gebroken, waarmee het patroon is afgerond als omkeerpatroon.

Op dit moment is de Dax aangekomen bij het 38,2% fibo die weerstand geeft. Er zal een aanloopje nodig zijn om de koers er doorheen te drukken. Wellicht lukt dat later vandaag tijdens de Amerikaanse sessie. Boven deze fibo komt er meer opwaartse ruimte rij. De leden hebben de targets vanmorgen al ontvangen. 

Wil jij elke dag long & short signalen ontvangen op de AEX, Dax en Nasdaq? Neem dan voor slechts E30,- per maand een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor meer informatie stuur een mail naar info@beurspraatje.nl