Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 8 januari 2020 om 10:49

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax staat op dit moment op een stand van 13135 en dat is ruim 90 punten lager dan de slotstand van gisteren. Alle Europese indices staan in het rood door opnieuw een incident in het midden-oosten afgelopen nacht...

De future van de Dax is afgelopen nacht net voor middennacht weggezakt vanwege het nieuws over raketaanvallen op een Amerikaanse basis in Irak. Inmiddels weten we dat deze actie een vergelding was op de aanslag van de Amerikanen vorige week.

Kijken we naar de daggrafiek zien we dat er technisch weinig veranderd is ten opzichte van gisteren, de Dax beweegt nog steeds in de range. De koers is opnieuw opgeveerd vanaf de onderzijde ervan, maar ondervind nu weerstand van de ema50. Deze zal moeten worden uitgenomen om verder omhoog te gaan. Lukt dat niet dan is een daling naar opnieuw de onderkant de range het meest voor de hand liggend. Daar zullen we dan moeten kijken of er opnieuw steun gevonden kan worden.

Dax 1H-grafiek:

Op de uurgrafiek is ook een zijwaarts patroon zichtbaar. Beleggers zijn toch wat onzeker over de gebeurtenissen tussen Iran en de VS. De koers blijft wat hangen rond de pivot momenteel en het is afwachten welke kant de Dax uiteindelijk op zal gaan. Steun ligt er rond 13100 en 13000 weerstand op 13170 en 13240.

 

Wil jij elke dag long & short signalen ontvangen op de AEX, Dax en Nasdaq? Neem dan voor slechts E30,- per maand een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor meer informatie stuur een mail naar info@beurspraatje.nl

 


«   »