Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 15 januari 2020 om 10:37

Dax daggrafiek:

Goedemorgen de Dax staat op dit moment op een stand van 13445 en dat is vrijwel gelijk aan de slotstand van gisteren. De index stuitert flink op en neer de laatste dagen, maar per saldo gebeurt er niet veel...

Als we naar de daggrafiek kijken zien we dat de index blijft liggen op de oude weerstand rond 13400. Doordat dit niveau vorige week is uitgenomen bied deze nu steun aan de Dax. Weerstand ligt er rond 13500, een doorbraak door dat niveau zou de weg vrij maken naar 13600/13650.

Dax 1H-grafiek

In de uurgrafiek is een dalende wig ontstaan. Dit is een omkeerpatroon, breekt de Dax er an de bovenkant uit dan is het patroon afgerond. Een neerwaartse doorbraak zou het patroon daarentegen onbruikbaar maken en kunne. we er vanuit gaan dat de bodem van gisteren rond 13350 weer word opgezocht.

Vandaag staat het ondertekenen van de handelsdeal tussen de VS en China op het programma, wellicht dat er daarna een uitbraak uit het patroon komt. De handelsruimte word immers steeds beperkter in de wig, dus denk ik niet dat de uitbraak nog lang op zich laat wachten.

 

Wil jij elke dag long & short signalen ontvangen op de AEX, Dax en Nasdaq? Neem dan voor slechts E30,- per maand een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor meer informatie stuur een mail naar info@beurspraatje.nl