Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 6 mei 2020 om 14:49

Dax beurspraatje van de dag

Goedemorgen de Dax staat op dit moment op een stand van 10680 en dat is zo'n 50 punten lager als de slotstand van gisteren. De Dax heeft op de daggrafiek opnieuw weten af te rekenen met de ema50, gaat het de index dit keer ook lukken om er boven te blijven?

De 'bullisch engulfing' van afgelopen maandag is gisteren bevestigd als bodempatroon met wederom een groene candle. De body van de candle is door de ema's 10 en 50 gebroken waardoor we van een voorzichtige doorbraak kunnen spreken. De huidige candle heeft de vorm een hammer en daarvan zien we dat de steel de ema's ook heeft terug getest als steun, dus ziet het er vooralsnog naar uit dat de index verder omhoog wil. 

Zolang de Dax boven 10650 beweegt ga ik er dan ook vanuit dat het gap van afgelopen maandag naar 11100 nog verder of helemaal gesloten gaat worden. Zakt de Dax terug onder de 10650, dan zal de druk richting de steun van 10400 weer worden opgevoerd. Op de lagere time frames blijven we handelen op uitbraken van de intraday ranges en wachten op een nieuwe trend.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl