Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 7 mei 2020 om 09:31

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax staat op dit moment op een stand van 10685 en dat is zo'n 60 punten hoger als de slotstand van gisteren. Ook de Dax kan maar geen richting kiezen en stuitert wat doelloos op en neer tussen steun en weerstand...

We zien op de daggrafiek heel duidelijk dat de dag candle's aan de ema's10 en 50 vast gekleefd zitten en dat er steun ligt op het 23,6% fibo van opwaartse beweging tussen 11335/7970 rond 10550/10500.

De huidige dag candle ligt op de steunlijn van het stijgend kanaal vandaag zal moeten uitwijzen of er vanaf dit punt een opwaartse beweging kan worden opgestart, of dat de koers er doorheen zakt en daarmee de correctie word ingezet. Ook bij de Dax geldt net als de AEX dat vanaf dit punt echt alle kanten op kan, er is op dit moment geen zinnig woord over te zeggen, helaas! 

Zolang de Dax in de range 10400/10900 blijft bewegen handelen we met de leden op uitbraken van intraday ranges, dit werkt onder deze omstandigheden nog steeds perfect.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl