Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 5 juni 2020 om 10:24

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax staat op dit moment op een stand van 12680 en dat is zo'n 250 punten hoger als de slotstand van gisteren, de Dax future knalt verder omhoog na de extra stimuleringsmaatregelen van de ECB gisteren en kan op weg naar de 13000 de komende periode...

De Dax heeft gisteren een kleine rode dag candle geproduceerd om de koers weer te laten terug keren binnen de boilinger bands. Wel zien we dat het uitgenomen 76,4% fibo van de totale correctie rond 12450 daarbij voor steun heeft gezorgd. Stijgt de Dax vandaag verder dan word de 12450 een hogere bodem en kan de index verder omhoog. De targets zijn 12700, 12800 en daar boven 13000 voor de komende periode.

Pas als de index op dag basis onder 12370 sluit, komt er een shortsignaal tot die tijd blijft de blik omhoog gericht en is het weer ouderwets 'buy the dip'. Toch blijf ik erbij dat deze stijging veel te snel en te hard gaat en daarom blijft het goed opletten voor omkeersignalen. 

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl