Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 4 juni 2020 om 10:27

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax staat op dit moment op een stand van 12460 en dat is zo'n 25 punten lager als de slotstand van gisteren. De Dax is gisteren opnieuw ruim 300 punten gestegen en heeft daarmee het 76,4% fibo van de totale weten te bereiken....

Het was een ongekende dag gisteren, de laatste maanden zien we steeds meer extremen met handelen, had je vroeger dagen met een stijging of daling van slechts een procent, is 3% nu het nieuwe normaal geworden, zo lijkt het althans. Er is zoveel geld in omloop op dit moment dat als er posities worden ingenomen dat deze vele malen groter zijn, als dat dat een aantal jaar geleden was. 

Het resultaat voor de Dax een grote groene dag candle die boven de bovenste lijn van de boilinger bands is gesloten. Daarmee ga ik er op dit moment vanuit dat de vaart er nu wel uit zal zijn. De koers behoort namelijk binnen de banden te bewegen. Daarnaast is de Dax vanaf 11600 in een rechte lijn zo'n 1000 punten opgelopen zonder daarbij een pullback en een hogere bodem te hebben geplaatst en staan er nog 2 gaps open. Dat vind ik echt te veel van het goede. 

Steun ligt er vandaag rond 12450, het 76,4%fibo, daaronder op 12375. Weerstand ligt er in de zone 12500/12550, breekt de index er tot doorheen, ligt de eerst volgende weerstand van betekenis pas rond 12750/12800.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »