Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 16 juni 2020 om 09:25

Dax daggrafiek:

Goedemorgen de Dax staat op dit moment op een stand van 12250 en dat is maar liefst 350 punten hoger als de slotstand van gisteren. De Dax future profiteert van het FED besluit om nu ook bedrijfsobligaties te gaan opkopen...

Daarmee hebben de kopende partijen een mooie groene hammer op de daggrafiek kunnen plaatsen. Waarvan de steel precies op zowel de onderste lijn van het trendkanaal, als het 61,68% fibo staat die hiermee beide zijn getest als steun. Lukt het de kopende partijen om de Dax vandaag boven 12300 te laten sluiten (de ema10), dan lijkt het me dat we weer gewoon verder omhoog gaan en dat de correctie weer voorbij is en dat de koers op weg kan naar de bovenkant van het kanaal zo rond 13000/13150 de komende periode.

Er is wel een flinke maar, en dat is het gap wat bij de opening van de cashhandel zal ontstaan. Ik kan het me nauwelijks voorstellen dat er zo'n groot open zal blijven en daarom is het verstandig om na opening eerst even aan te kijken wat men van plan is. Zakken we onder 12250, dan verwacht ik een daling naar 12000 en mogelijk 11900 om het openingsgap te sluiten.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »