Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 15 juni 2020 om 09:15

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax staat op dit moment op een stand van 11630 en dat is zo'n 300 punten lager als de slotstand van afgelopen vrijdag. De indices dalen verder na angst voor een tweede coronagolf in Azië...

De Dax future is afgelopen nacht met een behoorlijk neerwaarts gap geopend en vervolgens verder gedaald naar het 61,8% fibo van de totale correctie op 11600 en heeft daarmee ook het laatste gap gesloten. Rond dit niveau word het draaien, of breken voor de Dax. 

Zakt de Dax blijvend door 11600 dan zou dat een trendbreuk inhouden op de daggrafiek, de index zakt dan namelijk uit het stijgend kanaal. Lukt het de kopende partijen om rond dit niveau een bodem te plaatsen en de index terug te brengen tot boven 11800, dan staat er een bodem in de daggrafiek en kunnen we voorzichtig opzoek naar long targets. Zolang we onder 11800 bewegen verwacht ik dat de correctie nog niet klaar is en dat we nog een stuk verder zullen zakken naar mogelijk de zone 11000/10900 de komende dagen.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »