Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 24 juni 2020 om 12:04

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax staat op dit moment op een stand van 12240 en dat is zo'n 300 punten lager als de slotstand van gisteren. De index is gisteren door de weerstand van 12450 gebroken, maar de future sloot daar gisterenavond toch net onder...

De dag candle van de Dax is een doji, waarvan de sprieten zowel de weerstand als de steun testen. Ook bij de Dax zijn de kopende en verkopende partijen het nog niet eens waar de index uiteindelijk naartoe moet gaan.

Toch ziet het er vandaag naar uit dat er opnieuw een top is ontstaan rond 12450, de Dax is terug gezakt tot onder 12370 en als de index daar vandaag ook onder sluit, dan verwacht ik een terugval naar 12000/11900 waar nog een gap open staat. De lange termijn longtrend blijft intact zolang de Dax op dagbasis in het stijgend kanaal blijft bewegen, een neerwaartse doorbraak betekent een trendbreuk deze lijn ligt vandaag rond 12100. 

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »