Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 25 juni 2020 om 10:32

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax staat op dit moment op een stand van 12200 en dat is zo'n 100 punten hoger als de slotstand van gisteren. De index is gisteren terug gezakt onder 12450 en daarmee is de koers terug gekeerd in de range 12450/12000...

Op de daggrafiek word steeds beter zichtbaar dat de kopende en verkopende partijen even sterk zijn. De ene dag hebben we te maken met forse stijgingen, de andere dag met forse dalingen. Per saldo schieten we er weinig mee op en dat laat de daggrafiek nu ook goed zien. De laatste 8 dag candle's staan allemaal naast elkaar en zitten aan een horizontaal bewegende ema10 vastgeplakt. Kortom, voor de korte termijn is er op dagbasis geen trend meer, maar zitten we wederom in een consolidatiefase.

Op de wat langere termijn is de longtrend nog steeds intact de Dax beweegt namelijk nog steeds in het stijgend kanaal en boven de stijgende bodemlijn uit de weekgrafiek. Pas als we daar doorheen zakken komt er een echte short trend tot die tijd is het zijwaarts tussen grofweg 12000/12450.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »