Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 3 juli 2020 om 10:19

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax staat op dit moment op een stand van 12625 en dat is een fractie hoger als de slotstand van gisteren. De Dax is gisteren opwaarts uit de range 12000/12450 gebroken en inmiddels aangekomen bij de dalende toppenlijn uit de weekgrafiek. Hier word het draaien, of breken...

Met een flinke groene candle is de Dax gisteren door de weerstand van 12450 gebroken en houd daar vooralsnog stand. Met deze stijging is de koers weer teruggekeerd binnen het stijgend trendkanaal en was de neerwaartse uitbraak van afgelopen week een valse. Vaak komt er na een valse uitbraak een forse beweging in tegengestelde richting, in dit geval zou dat naar de top van begin Juni zijn zo rond 12900/13000.

Daarvoor zullen de kopende partijen eerst moeten afrekenen met de dalende toppenlijn, hier zou namelijk nog lagere een top tot stand kunnen komen. Bij een dagslot boven 12670 is de weerstandslijn uitgenomen en kunnen we de komende week verder omhoog richting 13000. Staakt de opmars van de Dax rond de huidige niveau's en zakt de index terug onder 12450, dan staat er een lagere top en verwacht ik een daling naar 12000/11900 de komende periode. Een stijging is nu technisch gezien het meest voor de hand liggend, doordat die koers weer terug is gekeerd binnen het stijgend kanaal.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl