Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 6 juli 2020 om 09:13

Dax weekgafiek:

De Dax future staat op dit moment op een stand van 12750 en dat is zo'n 230 punten hoger als de slotstand van vorige week vrijdag. De Dax future is afgelopen nacht door de dalende toppenlijn van de weekgrafiek gebroken, houd de index hier deze week boven stand kunnen we verder omhoog naar 13400 de komende periode...

De week candle van afgelopen week is een 'bullisch engulfing' en daarmee is de 'inverted hammer' van de week ervoor niet bevestigd als top. Daarnaast is de candle boven de weerstand 12450 gesloten waarmee de range 12000/12450 ook opwaarts is uitgenomen.

De eerste targets voor deze week zijn de top van begin Juni rond 12950/13000, daar boven verwacht ik een verdere stijging naar 13400. Mocht de Dax komende week terug zakken en aankomende vrijdag onder 12450 sluiten, staat er alsnog een top in de weekgrafiek en ga ik opzoek naar shorttargets, maar vooralsnog is daar nog geen aanleiding toe en ga ik ervan uit dat de Dax verder omhoog gaat.

Dax daggrafiek:

Ook de Dax gaat vandaag met een behoorlijk opwaarts gap openen vanwege de Chinese rally afgelopen nacht en ook hier staat de huidige dag candle helemaal bovenin de boilinger bands. Alleen het verschil met de AEX is, is dat de bovenste lijn van deze bolliger band omhoog wijst en er daarmee een opwaartse trend kan starten langs de omhoog krullende lijn. Toch verwacht ik nog wel een 'pulllback' richting de uitgenomen weerstandslijn, deze vinden we vandaag zo rond 12635/12590 en valt samen met de onderste lijn van het stijgend trendkanaal. Nu de Dax weer binnen het kanaal beweegt is er op dagbasis weer een longsignaal met targets, 12990/13000, 13150 en 13400.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »