Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 20 juli 2020 om 09:39

Dax weekgrafiek:

Goedemorgen, de Dax future staat op dit moment op een stand van 12920 en dat is gelijk aan de slotstand van afgelopen vrijdag. Het is overduidelijk komkommertijd op de financiële markten, zelfs de ECB kon daar afgelopen week geen verandering in brengen...

Toch is het de kopende partijen van de Dax gelukt om de oude top van begin Juni rond 12800 uit toenemen en daarmee zijn we weer stukje dichterbij de 13430/13550 gekomen waar het laatste uit Februari ligt. Zolang de Dax langs de stijgende bodemlijn omhoog blijft bewegen is dat het middellange termijn target. 

Afgelopen dinsdag is er op de daggrafiek een 'bullisch engulfing' geplaatst, daarmee staat er een hogere bodem op 12600, zolang de Dax daarboven beweegt ga ik ervan uit dat men gaat proberen de 13000 uit te nemen. Mocht dat lukken dan verwacht ik een versnelling naar de bovenste lijn van de boilinger bands rond 13150/13200. Mocht de Dax toch gaan zakken en onder 12800 komen, dan komt er een hertest van de bodem op 12600.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl