Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 21 juli 2020 om 09:39

Dax daggrafiek:

De Dax future staat op dit moment op een stand van 13255 en dat is zo'n 180 punten hoger als de slotstand van gisteren. De Dax future is de afgelopen uren flink opgelopen na goed nieuws omtrent een corona-vaccin en een akkoord uit Brussel vanmorgen vroeg....

De dag candle van gisteren een grote 'hammer' waarvan de steel precies de top uit begin Juni terug (12875) test die daarmee een hogere bodem is geworden. Vervolgens is Dax inmiddels uit de range gebroken en heeft nu een longsignaal naar 13500/13550 waar nog een gap open staat uit Februari. 

Of we daar in 1x naartoe zullen stijgen dat is moeilijk te zeggen, de bovenste lijn van de boilinger bands geeft op dit moment weerstand aan de koers en we zullen vandaag moeten bekijken hoe dit gaat uitpakken. Feit is nu wel, dat zolang we boven 13000/13050 bewegen er een longsignaal is op basis van de daggrafiek met boven genoemd target 13500/13550.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl