Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 26 augustus 2020 om 09:37

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax future staat op dit moment op een stand van 13065 en is dat is vrijwel gelijk aan de slotstand van gisteren. De Dax heeft gisteren tevergeefs een poging gedaan om de 13200 weerstand uit te nemen, maar moest uiteindelijk toch een stukje terug...

Zoals ik gisteren al in de voorbeurs update schreef zou de bovenste bollinger band nog weleens roet in het eten kunnen gooien voor de kopende partijen, doorat deze volledig horizontaal beweegt bied deze band weerstand aan de koers en dat bleek ook zo te zijn. 

Daarmee is de dag candle van gisteren een 'doji' geworden waarvan de bovenste steel de weerstand op 13200 heeft getest en de onderste de steun rond 13000. Ook hier is er per saldo op de daggrafiek niets veranderd, de Dax beweegt nog steeds boven de 13000 punten en daarmee zijn de kopende partijen nog steeds in het voordeel. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd tot de Dax de 13200 weerstand opzij zet en verder omhoog gaat naar 13300/13350(het koersdoel van de wig) en het oude gap uit Februari rond 13500/13550.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl