Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 3 september 2020 om 09:52

Dax daggrafiek:

Goedemorgen de Dax future staat op dit moment op een stand van 13300 en dat is zo'n 50 punten hoger als de slotstand van gisteren. De index is door de weerstand 13200/13250 gebroken en aangekomen bij de top van 21 Juli rond 13300/13350. Gaat het men vandaag ook lukken om deze weerstand uit te nemen..?

De Dax is gisteren met een grote candle door de bovenste lijn van de stijgende wig gebroken, wel is de koers daarbij buiten de bovenste lijn van de bollinger bands gesloten en dat zou er op kunnen wijzen dat we vandaag een 'pullback' of op zijn minst een consolidatie kunnen verwachten. Belangrijk is dat men de index vandaag boven de 13300 weet te houden, anders zou er sprake zijn van een valse uitbraak en dat zou verkopers in de markt kunnen trekken.

Lukt het men om de doorbraak te verdedigen dan gaan we de komende dagen verder omhoog naar het gap uit Februari rond 13500/13550. Zakken we terug in de wig dan blijft het nog even zijwaarts binnen de range 12900/13300.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl