Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 4 september 2020 om 10:24

Dax daggrafiek:

Goedemorgen de Dax future staat op dit moment op een stand van 13035 en dat is zo'n 20 punten lager als de slotstand van gisteren. De Dax heeft gisteren een nieuwe top gezet rond 13460 en is vanaf dat punt ruim 400 punten terug gezakt...

Gisteren zagen we al dat de koers van de Dax een heel stuk boven de bovenste band van de bollinger bands stond en dat is vrijwel altijd een signaal voor of een consolidatie, of een daling om de koers weer terug binnen de banden te krijgen. En dat laatste gebeurde dan ook gisteren de index is vanaf de bovenste lijn van de wig helemaal terug gezakt naar de onderste en lijkt daar nu steun te vinden. Vandaag zal moeten uitwijzen of de Dax de wig gaat afronden als omkeerpatroon doormiddel van een doorbraak van de onderste lijn, of dat de koers vanaf het huidige niveau weer weet ook te lopen en we gewoon zijwaarts binnen de range blijven bewegen.

Ik hou het kantelpunt voor een doorbraak op 12900/12880, zakken en sluiten we daar vandaag onder, dan krijgen we zeer waarschijnlijk een correctie de komende periode, blijft de Dax daar boven, dan veranderd er niets en blijven we binnen de range.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl