Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 14 september 2020 om 09:46

Onderstaande analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax future staat op dit moment op een stand van 13295 en dat is 95 punten hoger als de slotstand van afgelopen vrijdag. De Dax kruipt weer omhoog naar de bovenste lijn van de stijgende wig...

De dag candle van afgelopen vrijdag is een kleine groene 'inverted hammer', de onderkant van de candle test de steun rond 13100 en de bovenkant de weerstand rond 1250. Verder is er weinig info uit de candle te halen, feit is wel dat de koers boven de ema's is gebleven en dat daarmee een verdere vervolg omhoog og steeds het meest voor de hand liggende scenario is. En zoals we kunnen zien word dat tot nu toe ook bevestigd door de huidige dag candle.

Zolang het men lukt om de Dax boven 13200 te houden, ga ik ervan uit dat we verder omhoog kunnen naar de bovenste lijn van de wig, zo rond 13370/13400. Zakt de Dax tot onder 13200, dan kunnen we de low vn afgelopen vrijdag rond 13100 weer gaan opzoeken.