Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 15 september 2020 om 09:02

Onderstaande analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax future staat op dit moment op een stand van 13195 en dat is exact de slotstand van gisteren. De Dax blijft zijwaarts bewegen binnen de stijgende wig, maar beweegt op dag basis wel boven de ema's en middellijn van de banden...

De dag candle van gisteren is een twijfel candle, deze heeft aan beide zijde lange stelen en maar een klein lichaam. De bovenste steel test wederom de weerstand rond 13300, de onderste steel heeft de zone 13160/13150 getest en daar steun gevonden. Het lijkt er dan ook op dat we een nieuwe hogere bodem hebben, dit keer dus in de zone 13160/13150. Blijft die Dax hier boven bewegen, dan verwacht ik een nieuwe aanval van de weerstand 13300/13350 vandaag. 

Verder is er technisch gezien niets veranderd op de daggrafiek, de index beweegt nog steeds zijwaarts binnen de stijgende wig en boven de ema's waardoor een verdere stijging naar de bovenste lijn van de wig op dit moment het meest voor de hand liggend is.