Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 16 september 2020 om 09:55

Onderstaande analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax future staat op dit moment ook een stand van 13210 en dat is een fractie hoger als de slotstand van gisteren. Er zit de afgelopen dagen weinig beweging meer in de Dax, zou dat stilte voor de storm zijn..?

De dag candle's van de afgelopen dagen laten het beeld al goed zien, er gebeurt de laatste dagen weinig. De Dax schommelt een beetje op en neer binnen de range 13150/13250 met af en toe een valse uitbraak omhoog of omlaag. De koers beweegt nog steeds boven alle ema's, wat wijst op een verder vervolg omhoog, ik ga er dan ook vanuit dat we een opwaartse versnelling gaan krijgen de komende dagen naar 13400/13450 en 13500/13550, anders had het naar mijn mening allang een keer weggezakt. Tot die tijd is het afwachten en kort op de bal blijven handelen met kleine trades. Pas als er een dag candle onder de ema10 sluit, veranderd het technische beeld van de daggrafiek iets.


«   »