Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 12 januari 2021 om 09:34

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax future staat op dit moment op een stand van 13970 en dat is zo'n 30 punten hoger als de slotstand van gisteren. De Dax is gisteren teruggekeerd binnen de stijgende wig uit de daggrafiek. nu is het de vraag, of we een hogere bodem krijgen, of een correctie??

Ook de Dax heeft als dag candle een 'hanging man' op de daggrafiek staan, dit potentiële toppatroon zou bij een verdere daling vandaag worden bevestigd als toppatroon. Echter zagen we gisteren ook nog steeds voldoende koopkracht en daarmee zou er pas een echte top staan als de index onder de onderste lijn van de wig (13790) sluit.

Zolang we daarboven bewegen gaat mijn voorkeur er op dit moment vanuit dat er een hogere bodem word geplaatst tussen 13790 en 14000 waarmee de stijgende wig uiteindelijk zijn waarde zal verliezen. 

Voor vandaag liggen de kantelpunten bij de bovenste en onderste lijn van de wig, zakken we onder 13790, dan komt er een correctie. Sluit de Dax vandaag weer boven 14000, dan staat er alweer een potentiële bodem.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl