AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 29 april 2020 om 09:25

AEX beurspraatje van de dag

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 520 en dat is vrijwel gelijk aan de slotstand van gisteren, de AEX is door de weerstandszone 515/517 gebroken en kan daarmee verder omhoog naar het 61,8% fibo rond 535...

De future is afgelopen nacht toch wat verder de zone 522/525 ingegaan. In eerste instantie had ik dat niet meer vervracht nadat de VS gisteren in het rood sloten. We zien de volumes aan de overkant van de plas de laatste dagen wat afnemen in afwachting van de FED vanavond. 

De dag candle van gisteren is een groene die boven de weerstand 515 is gesloten, maar net niet boven de oude stijgende bodemlijn uit de kwartaalgrafiek. De huidige dag candle staat er momenteel wel boven, maar die kan nog van vorm veranderen. De koers staat tegen de bovenste lijn van de boilinger bands aan, die doordat we de afgelopen periode zijwaarts hebben bewogen  ook horizontaal is gaan bewegen en bied daardoor nu weerstand aan de koers, deze boilinger band ligt nu rond 523.

Met de doorbraak van gisteren is het koersdoel van de driehoek in de zone 520/525 gehaald en heb ik die uit de daggrafiek gehaald. Zolang de AEX boven 517 beweegt is er een nieuw middenlange termijn target en dat is 532/535, daar vinden we de bovenkant van het gap van begin Maart en het 61,8% fibo van de beweging 380/632 de totale lengte van de correctie. Mocht de AEX vandaag of morgen toch weer terug zakken onder de 517/515, dan was de uitbraak een valse en verwacht ik een beweging in tegengestelde richting.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »