Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 27 december 2019 om 10:46

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op 610 en dat is ruim 1,5 punt hoger dan de slot stand van afgelopen dinsdag. De future is gisteren en afgelopen nacht mee omhoog gelopen met de Amerikaanse indicies die gisteren gewoon open waren en wederom nieuwe ATH's op de borden plaatsten.

Het is wederom een rustige dag op de beurs. Veel handelaren hebben deze en volgende week vakantie vanwege kerst en oud en nieuw.

Als we kijken naar de daggrafiek zien we dat de koers is aangekomen bij de top van 16 December rond 612,50. Een doorbraak door deze weerstand zou meer opwaartse ruimte vrij maken naar 615/620. De dag candle van vandaag is een rode en daarmee is het ook goed mogelijk dat er een dubbele top tot stand komt rond 612. Steun ligt er bij de ema10 die we vinden rond 608.

AEX 1H-grafiek:

Als we inzoomen op de uurgrafiek zien we dat er al de gehele ochtend wat. druk op de koers staat. Dit is vrij logisch er is bij de opening vanmorgen namelijk een opwaarts gap ontstaan naar 609. Deze gaps worden meestal gesloten en het lijkt er nu ook op dat dat gaat gebeuren.

Steun kan er nog liggen bij de ema50 die ligt op 610,30, daaronder komen we dan alweer bij de bovenkant van de oude range waar de AEX zich vorige week in bewoog. Deze bovenkant zou nu steun moeten bieden aan de index. Zakt de AEX er door dan hebben we te maken met een valse uitbraak en zou dat een daling kunnen betekenen.

Lukt het de kopende partijen. de AEX weer boven de 611,50 te krijgen, dan fra ik ervan uit dat er nog een aantal gedaan gaart worden op de top van 612,50. Wellicht dat dat vanmiddag met een beetje hulp vanuit de VS wel gaat lukken.

 

Wil jij elke dag long & short signalen ontvangen op de AEX, Dax en Nasdaq? Neem dan voor slechts E30,- per maand een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor meer informatie stuur een mail naar info@beurspraatje.nl