Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 16 juni 2020 om 09:27

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op di moment op een stand van 554 en dat is ruim 12 punten hoger als de slotstand van gisteren. De kopende partijen hebben er weer zin in nadat de FED gisteren bekend heeft gemaakt om ook weer bedrijfsobligaties op te gaan kopen....

De futures staan flink hoger na het besluit van de Fed om opnieuw bedrijfsobligaties op te gaan kopen (meer info vind je hier: blog) Het laat maar weer eens zien hoe de financiële markten volledig geregeerd worden door gratis geld van centrale banken. Een gezonde correctie word al niet meer toegestaan, alles moet omhoog. Echt een hele ongezonde situatie, maar we doen er niets aan. Het beste is om er zo min mogelijk over na te denken en mee te gaan met de waan van de dag.

Technisch gezien is er het afgelopen etmaal dus ook veel veranderd in de grafieken, de AEX heeft gisteren op de daggrafiek een flinke hammer geplaatst op het 61,8% fibo en daarmee laten de kopende partijen zien dat zij nog steeds in controle zijn. Ook de huidige dag candle is een groene, die door het 23,6% fibo is gebroken op 550/555, lukt het om hier vandaag boven te sluiten, dan staat de weg open naar de top van vorige week rond 573. Nu is het wel zo dat er opnieuw een flink gap zal gaan ontstaan bij de opening, dus moeten we ook rekening houden met een eventuele daling naar 545/540 om dit te sluiten.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »