AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 17 juni 2020 om 09:24

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 562 en dat is zo'n 2 puntjes hoger als de slotstand van gisteren. De AEX future is blijven hangen rond de slotstand van gisteren na een rustige sessie in Azië...

Het was gisteren wederom een grillige dag op de financiële markten de AEX schoot omhoog, maar verloor in het laatste handelsuur vervolgens in een razend snel tempo 10 punten waarna de index weer opliep. Het laat zien dat de financiële markten nog niet te vertrouwen zijn en dat we constant moeten blijven waken voor felle bewegingen zowel omhoog, als omlaag.

Op de daggrafiek is de hammer van afgelopen maandag gisteren bevestigd als bodem. De koers is daarbij door de ema10 en het 23,6% fibo van de beweging 573/492 gebroken en daarmee is een terug keer naar de top op 573 nu het meest voor de hand liggend. De enige ''maar'' die er is, is het openingsgap van gisteren naar 542 deze zou nog gesloten moeten gaan worden en dat maakt het koersverloop toch weer wat onzeker. Voor nu hou ik het er op dat zolang de AEX op dag basis boven 555 beweegt en sluit, dat we verder omhoog gaan en richt ik me op de zone 570/575.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl