Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 18 juni 2020 om 09:58

AEX beurspraatje van de dag

Goedemorgen de AEX  staat op dit moment op een stand van 566 en dat is zo'n 5 punten lager als de slotstand van gisteren. De future is na een test van de zone 568/570 terug gezakt tot aan 555 en vervolgens weer opgeveerd....

Als ik de daggrafiek van de AEX bekijk, dan valt me op dat de kopende partijen wat voorzichtiger worden met kopen. Dit is te zien aan de sprieten bovenop de candle's voor de correctie sloot de AEX steeds vrijwel op het hoogste punt, maar dat is de laatste dagen niet meer het geval, er word steeds aan het einde van de handelsdag wat winst genomen, oftewel men word wat voorzichtig met 'overnight' posities. 

De dag candle is wel weer een groene en daarmee blijft de blik voor nu omhoog gericht en is een verdere stijging naar 570/575 op dit moment nog steeds het meest voor de hand liggend, anders word dt wanneer de AEX onder de 555/550 komt, in dat geval verwacht ik een daling 545/540 voor een gapfill. Let hierbij wel op, dat het hier de slotstand op de daggrafiek betreft intraday zou de koers er best even onder kunnen staan.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »