AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 19 juni 2020 om 09:42

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 563 en dat is vrijwel gelijk aan de slotstand van gisteren. De AEX beweegt zijwaarts in de range 560/565, waarschijnlijk heeft dit te maken met de expiratie van vandaag...

Per saldo is er eigenlijk weinig veranderd het afgelopen etmaal, dat kunnen we ook zien aan de 'doji' op de daggrafiek. Zowel de kopende als de verkopende partijen hebben geprobeerd de index naar de hand te zetten, maar beide partijen hebben er niets mee bereikt.

Stijgt de index vandaag en sluit de future vandaag boven 568, dan kan de candle worden gezien als 'springplank' en verwacht ik een grote opwaartse beweging aankomende week. Sluit de future onder 555, dan staat er een dubbele top in de daggrafiek. Zolang de AEX tussen 568/555 beweegt is het voornamelijk zijwaarts en wachten we op een uitbraak.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl