Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 26 juni 2020 om 09:50

AEX beurspraatje van de dag

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 567 en dat is zo'n 7 punten hoger als de slotstand van gisteren. De future heeft alsnog het omgekeerd HS-patroon afgerond en is onderweg naar het target 570/573...

Met de stijging van gisterenavond is de dag candle. een grote groene hammer geworden, de bovenkant staat tegen de stijgende bodemlijn van de weekgrafiek aan, daar zal de koers vanavond boven moeten sluiten, anders is er sprake van een trendbreuk. Ik ga er dan ook vanuit dat de kopende partijen er vandaag alles aan zullen doen om de AEX vanavond boven 570 te laten sluiten.

Technisch is er verder weinig veranderd, we bewegen nog steeds in de brede zijwaartse range 550/575, pas bij een uitbraak komt er op dagbasis weer een long, of een shortsignaal. Een opwaartse doorbraak is op dit moment nog steeds het meest voor de hand liggend, de koers beweegt boven de ema's en de middellijn van de boilinger bands.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »