Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 09:40

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 562 en dat is zo'n 2 punten hoger als de slotstand van gisteren. De AEX blijft zijwaarts bewegen in de brede range 575/550, het is wachten op een uitbraak voor meer duidelijkheid...

De dag candle van gisteren is een hammer en daarmee is de rode candle van afgelopen vrijdag niet bevestigd als top. Stijgt de AEX vandaag opnieuw dan word dan de hammer van gisteren bevestigd als bodem.

Met de stijging van gisteren is de is de koers weer boven de ema10 gesloten die nog steeds volledig zijwaarts beweegt en daarmee aantoont dat er geen trend is op dag basis. Wel bewegen we nog steeds onder de stijgende bodemlijn uit de weekgrafiek, maar zolang de index niet wegzakt heeft dit nog geen waarde. We zullen moeten wachten totdat er een uitbraak volgt voor meer duidelijkheid.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »