AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 1 juli 2020 om 09:52

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op dit moment op een stand van 560 en dat is vrijwel gelijk aan de slotstand van gisteren. De AEX beweegt nog steeds zijwaarts binnen de range, maar er word nu wel een driehoek zichtbaar op de daggrafiek en dat kan betekenen dat er een uitbraak aanstaande is....

Na de groene 'hammer' van afgelopen maandag is er gisteren weer een rode candle op de daggrafiek van de AEX geplaatst. Hiermee is de 'hammer' niet als bodempatroon afgerond. Vandaag zal moeten uitwijzen of de rode candle van gisteren word afgerond als top, doormiddel van wederom een daling. 

Zoals op de grafiek te zien is, beweegt de AEX zich de afgelopen periode in de vorm van een driehoek. Bij een neerwaartse doorbraak word de driehoek afgerond als toppatroon en komt er een correctie van de zeer sterke opgaande beweging van de afgelopen maanden. Targets zijn dan, 550, 545/540, 535 en daaronder naar de zone 505/500.

Bij een opwaartse doorbraak van de driehoek, word deze een halfmastpatroon en komt er een versnelling naar 580/585, waar het koersdoel ligt van het patroon. Zolang we binnen het patroon bewegen is er een neutraal signaal en is het voornamelijk zijwaarts.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl