AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 3 juli 2020 om 10:23

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op dit moment op een stand van 572 en dat is 2 puntjes hoger als de slotstand van gisteren. De AEX is gisteren opwaarts uit de driehoek gebroken waarmee deze is afgerond als halfmastpatroon...

Voor het eerst deze week staan er twee candle's van dezelfde kleur naast elkaar in de daggrafiek. De 'hammer' van afgelopen woensdag is gisteren bevestigd als bodem door wederom een groen exemplaar. Voor vandaag staat de weerstandszone 570/575 op het programma, pas als de AEX daar blijvend doorheen breekt kunnen we verder omhoog de komende week/weken naar de zone 580/585 en mogelijk naar 605/615 voor een laatste gapfill uit Februari.

Daalt deAEX en zakt ze terug tot onder de driehoek, dan was de uitbraak een valse en komt er waarschijnlijk alsnog een daling naar de zone 545/540. Kortom de eerste stap voor een vervolg omhoog is gezet, maar pas bij een uitbraak van de range 550/575 komt er weer een middellange termijn trend.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl