Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 7 juli 2020 om 14:30

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 576 en dat is zo'n 2 punten lager als de slotstand van gisteren. De AEX zakt wat terug na afgelopen nacht een hogere top geplaatst te hebben...

Als we kijken naar de daggrafiek dan zien we dat de AEX de winst gisteren heeft weten vast te houden, daarmee is de range 550/575 officieel uitgenomen. Toch verwacht ik dat de koers eerst nog een stukje terug moet voordat we verder omhoog kunnen naar 600. De eerste reden daarvoor is het gap naar de slotstand van afgelopen vrijdag dat ligt op 568. De tweede reden is de bovenste lijn van de boilinger bands die doordat deze horizontaal beweegt weerstand aan de koers geeft. Waarschijnlijk zal deze met een paar dagen naar boven gaan krullen en dan kan de AEX verder omhoog.

Het eerste steunniveau ligt bij de oude weerstand op 573, zakt de index daar doorheen dan verwacht ik een gapfill naar de zone 570/568. Er blijft een longtrend op de daggrafiek zolang de koers boven 568 weet te blijven.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »