Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 21 juli 2020 om 09:41

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op dit moment op een stand van 584 en dat is zo'n 5 punten hoger als de slotstand van gisteren. De future is opgelopen tot bovenaan de weerstandszone 580/582 nadat de EU-top een deal heeft opgeleverd...

De dag candle van gisteren is een grote 'hammer' die is gevormd op het 76,4% fibo rond 572. Vervolgens is de AEX weer opgelopen naar de bovenkant van de range en daarmee staan we vandaag wederom voor de vraag, krijgen we een uitbraak, of zakken we opnieuw terug naar de steunzone? Technisch staan alle seinen op groen en lijkt het er op dat we nu echt gaan uitbreken, of dat ook gezond is bij de economische situatie waar we wereldwijd mee te maken hebben? Nee, maar dit jaar is zoveel anders dan andere jaren. Het gratis geld van centrale banken en overheden blijft voorlopig bestaan en er is zicht op een corona vaccin, dus dat geeft handelaren moed. Toch is het verstandig om heel voorzichtig blijven denk ik, de stijging die we de laatste maanden zien gaat naar mijn mening veel te hard en er komt een keer een draai, dat kan niet anders.

Voor nu is het motto; niet te veel denken maar doen. De huidige dag candle is inmiddels door weerstand gebroken en daarmee lijkt men op een vroege doorbraak aan te sturen. De eerste weerstand is de bovenste lijn van de banden die ligt vandaag op 585, daar boven is het volgende target de bovenste lijn van de wig rond 588/590. Sluit de AEx vandaag boven 582, dan is de range officieel uitgenomen en hebben we een middellange termijn target van 600/605.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »