Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 14 september 2020 om 09:45

Onderstaande analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 554 en dat is twee punten hoger als de slotstand van afgelopen vrijdag. De future is na de opening afgelopen nacht opgelopen naar de weerstand 555, krijgen we vandaag een vroege doorbraak?

Afgelopen donderdag en vrijdag viel het al op dat de zone 548/550 sterk verdedigd werd door de kopende partijen, om een bepaalde reden mocht het niet verder wegzakken. Dit zou te maken kunnen hebben met de expiratie van vrijdag, maar dat is speculeren en kan ik ook verder niet onderbouwen. 

De dag candle van afgelopen vrijdag is een groene 'inverted hammer' en kan zowel een hogere bodem, als top worden vandaag. Vooralsnog ga ik uit van een hogere bodem, de huidige dag candle is tot nu toe wederom een groene die boven het 61,8% fibo op 551/552 staat. Echter zal de AEX vandaag wel boven 555 moeten sluiten om de bodem definitief te maken, in dat geval kunnen we die dalende toppenlijn gaan opzoeken in de zone 560/563.. Zolang we tussen 548 en 555 bewegen, blijven we binnen de range en is het wachten op een uitbraak.


«   »